Mw MB: "Ik ben blij dat ik de mogelijkheid heb gekregen om de training spraakafzien te volgen via de GGMD. Het zou zeker een gemiste kans zijn als ik het niet had gedaan, of als niemand mij er op had gewezen dat deze mogelijkheid bestond. Ik heb, vanwege de pandemie, het grootste deel van de lessen online gevolgd, daardoor had ik de onderdelen in spelvorm niet allemaal kunnen doen. De onlinetraining was wel zeker gevarieerd genoeg. Ik heb veel geleerd en ook goede tips ontvangen van mevrouw Haan. Ik zou de training aan elke slechthorende aanbevelen."

 

Dhr v B: "Ik ben heel blij dat ik deze training heb kunnen doen."

 

Mw G: "Vertel wat je hebt en hoe mensen jou kunnen helpen door bv altijd naar je te kijken. Ik vond de opdrachten met mijn kinderen erbij leuk en zinvol. De 5 films van ‘Horen en gehoord worden’ vond ik goed voor bewustwording. Ik pas veel tips uit de training toe. Ik vond de kennis van Hanneke, persoonlijke aandacht en de manier van lesgeven heel erg goed!"

 

Mw H: "De training heeft mij veel kennis en kunnen gebracht; ik voel mij zelfverzekerder.

Hanneke is een topdocent met oog en oor 100% aandacht voor de cursist. Hanneke heeft mij haar spraakafzien training (GGMD) gegeven en ik ben zeer onder de indruk van haar kennis, kwaliteiten en aanpak. De lessen waren elke keer een feestje, met veel ruimte om op een informele manier de vaardigheden te leren die het mij als slechthorende gemakkelijker maken om deel te kunnen nemen aan gesprekken. Hanneke speelt in op actuele situaties, is betrokken bij alles wat er speelt en heeft mij nog meer wegwijs gemaakt in de wereld van slechthorendheid en in de mogelijkheden die er voor mij zijn."

 

Dhr H: "Hanneke heeft een plezierige en flexibele manier van ‘lesgeven’. Veel waardering spreekt ze uit. Ook naar mijn partner die bijna iedere keer mee was. Tijdens de bijeenkomsten heeft ze zorgvuldig en respectvol de mondbeelden uitgelegd en heb ik samen met mijn vrouw kunnen oefenen. Haar voortdurende positieve feedback was daarbij erg fijn. Daarbij komt dat de extra informatie die Hanneke geeft heel aangenaam en verrijkend is. Door deze lessen heb ik tijdens mijn werkzaamheden duidelijk betere ondersteuning verkregen om mijn prachtig werk voort te kunnen zetten."

 

Mw S: "De communicatie met mijn naasten voor de start van de training geef ik een 4.

De communicatie met mijn naasten na de start van de training geef ik een 8.

De toepasbaarheid van de geleerde vaardigheden in de dagelijkse communicatie met mijn naasten geef ik een 10. De totaalbeoordeling van de communicatietraining spraakafzien geef ik een 9."

 

Dhr H: "Ik heb aanvullende hoortraining gedaan na plaatsing van mijn CI: Ik vond de kennis van de logopedist zeer goed. Ik vond de training zeer goed."

 

Mw S: "Spraakafzien vraagt constante training."

 

Mw K: "Ik heb mijn huis laten aanpassen met een akoestisch plafond. Ik vond de opdrachten met gebaren en de films het meest zinvol. De films waren herkenbaar, je werd attent gemaakt hoe je beter kan handelen."

 

Mw L: "Ik heb geleerd om te leren liplezen, wat nu met bekende personen lukt. Daarbuiten is het nog lastig."

 

Dhr N: "Elke les is een openbaring geweest; daar ik steeds versteld staat dat het voor mij en partner een betere communicatie tot stand is gekomen. Ik heb ook geleerd beter met mijn gehoorverlies om te gaan. De manier waarop de docent les heeft gegeven gaf mij het zelfvertrouwen terug. Het is een superdocent."

 

Mw N: "As a deaf expat living in The Netherlands 10+ years, getting a grasp with lipreading and speaking the dutch  language has been an ongoing challenge every word of the way. Through Inburgeringscursus, I learned about alle things dutch,  except truly, how to lipread and pronounce correctly the language. Late last year, Hanneke came into my life and what a positive difference she has made with helping me feel more confident with my dutch language and lipreading skills. Hanneke has a keen understanding of what hearing impairment and deafness involves. Through her natural ability to assess and listen to the needs of a client enabling each to work together, she creates a very positive and supportive learning environment. My only wish is that I had met Hanneke 10 years ago as I have no doubt my confidence and skills would have soared back then as they are now! I highly, and  with great pleasure, endorse Hanneke as a speech and lipreading therapist."

 

Mw R: "De training heeft helemaal aan mijn verwachtingen voldaan. Jaren slechthorendheid; niemand had me eerder aangeraden om deze logopedie training te doen. Nu door deze training ben ik veel wijzer geworden. Weet nu beter te doen en te communiceren."

 

Mw R: "Omdat ik met 1 oor doof ben, werd de training niet vergoed door de zorgverzekering. Mijn werk/directeur heeft de training betaald."

 

Mw H: "Super veel geleerd."

 

 

 

Hanneke Haan Logopediste
spraakentaalalmere@gmail.com Johan Westerveldstraat 20 1318CC Almere 06-40172139

© Spraakentaalalmere.nl 2021